Tuesday, 9 December 2014

Adakah Sekolah Anda Paling Menyeramkan di Malaysia? Semak Di Sini !!!

// // Leave a Comment
Adakah Sekolah Anda Paling Menyeramkan di Malaysia? Semak Di Sini !!! | Sekolah dan cerita hantu seram berpisah tiada. Walaupun pelajar sekolah silih berganti tetapi kisah-kisah hantu sekolah sentiasa diceritakan setiap tahun daripada satu batch kepada batch yang lain. 


Disini kami senaraikan beberapa sekolah yang paling angker sekali dalam Malaysia ni. Cuba semak mana tahu nama sekolah anda juga turut tersenarai…

1. Penang Free School, Pulau Pinang.

Merupakan sekolah tertua di Malaysia, pastinya banyak kisah-kisah yang menyeramkan disini. Tak percaya? Boleh tanya sendiri dengan bekas pelajar sekolah ini… 

2. SMK Siburan, Sarawak. 


Terletak di bumi Kenyalang, tidak banyak maklumat yang diperoleh mengenai sekolah ini tetapi menurut sumber, cerita menakutkan yang datang daripada sekolah ini kebanyakannya benar-benar berlaku. 

3. St Michael Institution Ipoh, Perak. 


Sekolah ini juga dilaporkan sangat keras, atas banyak faktor.. kami bimbang ramai yang tidak dapat tidur lena kalau diceritakan kisahnya.. 

4. Sekolah Menengah Victoria (Victoria Institution), Kuala Lumpur. 


Kuala Lumpur yang dahulu sangat berbeza dengan apa yang anda lihat sekarang. Kalau berani anda boleh cuba bermalam selama dua atau tiga hari di VI dan kami pasti anda tahu. 

5. Malay College Kuala Kangsar (MCKK), Perak. 


Rasanya ramai yang kenal sekolah ni kerana kejayaannya melahirkan ramai tokoh-tokoh terbilang negara. Tetapi jangan dilupakan bahagian seramnya tetap ada. Awas.. Ada lagi tak sekolah yang lebih menyeramkan di Malaysia selain 5 sekolah yang kami senaraikan di atas? via TheVocket.
0 comments:

Post a Comment